DSC_0080-2

Copyright@torillkrekke.no

Dette er et inspirasjonskurs i fotografi  for deg som ønsker å trene opp blikket.  Du lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”.  Vi vil snakke svært lite teknikk, men fokusere på å  komponere gode bilder, og «se» motiver vi ellers hadde gått forbi. Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og fotoøvelser.  Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber tematisk, og det blir mange fotoøvelser på og rundt Kragerø Resort. Dere vil få ny inspirasjon og konstruktiv kritikk av bildene dere tar. Kurset avsluttes med en vernissage av deres beste bilder.

Kurset egner seg godt for deg som liker å fotografere, men som har et ønske om å ta bedre bilder.  Det er også et passende kurs for deg som er litt mer øvet men som trenger  inspirasjon.  Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et digitalt kamera,  og et ønske om å ta gode bilder. Nytt kurs holdes på estetiske Kragerø Resort, i August-2014.

Fra fredag lunsj til og med søndag lunsj. Fotokurset koster 3600kr.

Opphold med helpensjon på Kragerø Resort: 1290.- per natt, per person i enerom.

Påmelding kurs og hotelopphold til: torillkrekke@msn.com

DSC_0047

Copyright@torillkrekke.no

Torill Sæther Krekke har en «Bachelor of Art», fra Arizona State University, USA , innen filmproduksjon og fotografi. I tillegg har hun gått 4 år i kunstlære hos Antonio Escobar i Madrid. Hun har hatt en rekke utstillinger i inn og utland, og jobber visuelt på flere plan både innen foto, film og billedkunst. Krekke har også 7 års erfaring som filmprodusent fra reklamebransjen i Oslo, og har produsert bortimot 200 reklamefilmer. Krekke har holdt kurs for en rekke bedrifter og organisasjoner. Hun har også en Mastermodul i Organisasjonspsykologi fra BI innen samspill og ledelse.

DSC_0156