Jeg stilte ut  på London Art-Biennale  i Mars 2017. En av europas største kunstarenaer, med kunstnere fra 40 nasjoner. Kuratert av Roberto Gagliardi.   Jeg deltok med verkene “Excluded” og “Catch 22”. (de ble stilt ut på Gulden kunstverk i 2013 og er opprinnelig tolkninger av Bjørn Eidsvågs tekster.  ) Verkene ble presentert i en artikkel i Saatchi  Magazine ( 230 000 lesere)  London Art biennale foregikk på “The Chelsea Old Town Hall”.

 Deltagelsen var støttet av Ringebu kommune.

“The London Art Biennale presents  contemporary art of the world. The  Biennale is a museum-quality award exhibition curated by Gagliardi Art & Partners in conjunction with the Chianciano Art Museum.  The Biennale gather artworks from approximately 40 different nations, showcasing artists who have exhibited in some of the most important museums in the world as well as emerging artists selected for their talent.The Biennale takes place on the King’s Road, Chelsea,  at The Chelsea Old Town Hall

 
 Mitt bidrag er portrettert her:
http://www.londonbiennale.co.uk/artist/torill-krekke

 

Videoklipp fra vernissagen. Ett av mine verk henger til høyre “Excluded”

 
 
20130204-DSC_0107

Catch 22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20130204-DSC_0099

Excluded