“ART &Vintage “er Torill Sæther Krekke´s Pop-Up galleri. Et ” Feelgood” sted, hvor man kan sette sette seg ned med en god kopp kaffe foran peisen, og la seg inspirere i vakre omgivelser.  Krekke vil holde flere foredrag om kunst og kreativitet, og hvordan man kan trene mennesker på å jobbe mer kreativt og ikke minst tenke” utenfor boksen”. Hun vil arrangere inspirasjonskurs både  innen foto, maleri og filmproduksjon. Det er også mulig å ta med seg firmaet sitt hit, for kurs, foredrag eller en kick-off. 

  ALT på Art&Vintage er til salgs. Du kan kjøpe stolen du sitter i, og lampa i hjørnet og  kunsten da selvfølgelig.

“De siste 2-3  årene har jeg holdt mange kurs, foredrag og formidlet utstillingen “ To be or not to be” over hele landet sammen med  Kreftforeningen. Vi har vært på  utstillingsturne  fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord med  “To be or not to be”  etter at den ble innkjøpt i sin helhet.  Det har vært en helt fantastisk og  meningsfullt tid. Samtidig har jeg deltatt på utstillinger i inn og utland. Det har ikke vært særlig tid til å jobbe i atelieret  Nå ønsker jeg å fokusere på å skape ny kunst, og samle alt jeg gjør på ett sted.”

Galleriet er åpent:

Fredag 14-17

Lørdag  11-14 ellers etter avtale.

Gjentagende arrangementer : (se mer detalj informasjon under “Foredrag” i menyen) 

Foredrag: Musikkens påvirkning i kunsten, av Torill Sæther Krekke

Foredrag med film:  “Miss Saigon” aften  m/foredrag rundt bakgrunnen for utstillingen “Miss Saigon.” ( Moster Amfi)  og visning av musicalen på storskjerm.

Foredrag med film: Frida Kahlo aften m/foredrag.- Jeg forteller hvordan Frida Kahlo har påvirket mitt kunstnerskap, og viser deretter filmen om hennes liv. 

Følg arrangementer på facebook (ART &Vintage)   og  Instagram:(art_and_vintage )

HVOR: Brugata 24:Ringebu sentrum