Torill Sæther Krekke, åpnet POP-Up galleriet «ART &Vintage i høstferien.  Dette er Krekke´s eget galleri, samt salg av vakre vintage møbler. 

Intensjonen er å synliggjøre seg og gjøre kunsten mer tilgjengelig. «De siste 2-3  årene har jeg jobbet med kurs og vært på utstillingsturne sammen med Kreftforeningen over hele landet, -noe som har vært helt fantastisk og veldig meningsfullt. Samtidig har jeg  deltatt på utstillinger i inn og utland. Det har ikke vært særlig rom til å skape.  Nå kjenner jeg behov for å roe litt ned, ha fokus på lage ny kunst, samtidig som jeg synes det er hyggelig å være noe mer tilgjengelig enn før.»  “ART & Vintage” skal være et ” Feelgood” sted, hvor man skal kunne sette sette seg ned med en god kopp kaffe, og bli inspirert. Krekke vil nemlig arrangere flere foredrag om kunst, og lover gode kunstopplevelser.  

Strekker tiden til, vil hun også arrangere  inspirasjonskurs, både innen foto, maleri og filmproduksjon. Krekke har også bakgrunn som filmprodusent, og har jobbet visuelt hele sitt liv. Pga. sin filmbakgrunn føler hun det naturlig å formidle en histore i alt hun gjør.  Det er nok årsaken til at hun jobber tematisk i kunsten sier hun. Behovet for å formidle et budskap, berøre, og inspirere.  Jeg er ikke en kunstner som maler stilleben eller landskap.- Jeg  har et grunnleggende behov for at kunsten skal  kommunisere et budskap,- jeg vet at kunst kan berøre og nå inn der ord ikke strekker til, avslutter hun. 

Krekke stiller ut kunst fra flere perioder, samt helt nye verk. Det vil også være mulighet for å sikre seg noen vakre vintagemøbler.

Galleriet er åpent:

torsdag 14-17

fredag fra 14-18 og

lørdager fra 11-15

Desember: 7.12 “Miss Saigon” aften  m/foredrag rundt bakgrunnen for utstillingen “Miss Saigon.” 

14.12: Frida Kahlo aften m/foredrag.- hvordan kunsten hennes har inspirert meg

Følg arrangementer på facebook (ART &Vintage)   og  Instagram:(art_and_vintage )

HVOR: Lindstadbygningen (Gamle Tveit smie) Brugata 24:

(gammelt google foto)