Inspirasjonskurs i Foto &maleri  i Cotignac, Provence. 

 

FG3.2013_Provence kopi

 

 

 

 

Se reportasje fra vårens kurs i Cotignac, fra magasinet “Feelgood”

trykk på linken under.

http://torillkrekke.no//wp-content/uploads/FG3.2013_Provence.pdf

 

 

 

 

 

Dette er et kurs hvor vi jobber med foto og maleri som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Et inspirasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”.  Grupper på  inntil 10 personer. Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et digitalt kamera, og et ønske om å trene opp kreativiteten. Vi vil snakke svært lite teknikk, men fokusere på å trene opp blikket.  Dette er et inspirasjonskurs i foto& maleri fra et kunstnerisk ståsted

Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive, tegne og fotoøvelser. Vi trener på  å komponere gode bilder, og å «se» motiver vi ellers hadde gått forbi. Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når når man uttrykker seg visuelt.  Vi beveger oss gjennom forskjellige sinnsstemninger som lykke, sinne, frustrasjon mm  via musikken.  Kurset er en prosess. Vi jobber tematisk, og det blir mange fotoøvelser i provencalsk landskap. På maleridelen lærer dere å blande farger, og komponere et eget maleri utifra ditt tema.

Dere jobber selvstendig og i grupper. Det blir en vernissage av deres beste bilder siste kveld.

Vi bor i et vakkert herskapshus i Cotignac. I en pittoresk liten landsby. Huset har 10 rom og 6 bad. Stort kjøkken, en oase av en hage. Eget saltannsbasseng, utebar og boullebane. Midt i kurset tar vi en dagsutflukt til St-Tropez.

 

Se bildecollage under: