DSC_0080-2

Copyright@torillkrekke.no

Dette er et inspirasjonskurs i fotografi  for deg som ønsker å trene opp blikket.  Du lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”.  Vi vil snakke svært lite teknikk, men fokusere på å  komponere gode bilder, og «se» motiver vi ellers hadde gått forbi. Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og fotoøvelser.  Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber tematisk, og det blir mange fotoøvelser på og rundt Kragerø Resort. Dere vil få ny inspirasjon og konstruktiv kritikk av bildene dere tar. Kurset avsluttes med en vernissage av deres beste bilder.

Kurset egner seg godt for deg som liker å fotografere, men som har et ønske om å ta bedre bilder.  Det er også et passende kurs for deg som er litt mer øvet men som trenger  inspirasjon.  Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et digitalt kamera,  og et ønske om å ta gode bilder. Nytt kurs holdes på estetiske Kragerø Resort, i August. -2014.

Fra fredag lunsj til og med søndag lunsj. Fotokurset koster 3600kr.

Opphold med helpensjon på Kragerø Resort: 1290.- per natt, per person i enerom.

Påmelding kurs og hotelopphold til: torillkrekke@msn.com

DSC_0047

Copyright@torillkrekke.no

 

DSC_0156

Copyright@torillkrekke.no

Kurs holdes også i  “Inspirasjonssenter for kreativ tenkning, på  Krekke gård” 25min nord for Lillehammer.

I andre etasje på Krekke gård, har vi laget  et unikt lokale  for nettopp inspirasjon og idejobbing. Her holdes kurs i henholdsvis foto, maleri og filmproduksjon.

20111217-DSC_0189

20120828-DSC_0181

https://www.facebook.com/pages/Inspirasjonssenter-for-kreativ-tenkning/136714706399242

Her er en 8 siders reportasje som magasinet “Feelgood of Norway” laget fra mitt inspirasjonskurs i foto og maleri i Syd-Frankrike April 2013.

FG3.2013_Provence kopi

Trykk på pdf linken nedenfor, så får du opp hele reportasjen.

FG3.2013_Provence

Torill Sæther Krekke har en «Bachelor of Art», fra Arizona State University, USA , innen filmproduksjon og fotografi. I tillegg har hun gått 4 år i kunstlære hos Antonio Escobar i Madrid. Hun har hatt en rekke utstillinger i inn og utland, og jobber visuelt på flere plan både innen foto, film og billedkunst. Krekke har også 7 års erfaring fra reklamebransjen som filmprodusent for Oslos  beste byråer, og har produsert bortimot 200 reklamefilmer.  Hvorav flere har vunnet priser i Cannes. Krekke har  har holdt  kurs  for en rekke bedrifter og organisasjoner. Hun har også en Mastermodul i Organisasjonspsykologi fra BI innen samspill og ledelse.