Inspirasjonskurs i maleri 🎨 med
Torill Sæther Krekke
17 og 18 Februar.- 2018 på ART&Vintage.Dette er et kurs hvor vi jobber med maleri som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Et inspirasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”. Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et ønske om å male, trene opp kreativiteten og ha det gøy😀Det nye med dette kurset er at vi spiser middag hos @Annis spisested lørdag etter kurs, ca kl 18.30. Anni har gitt oss en pris på middag og dessert til 295.- Det er en fin anledning til å snakke om hvilke prosesser man har vært igjennom på kurset, og til å bli litt bedre kjent.Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og tegneøvelser. Fokuset ligger på prosessen bak et kunstverk. Du lærer å blande 90 farger utifra de 3 primærfargene, og ved endt kurs har du malt ditt eget bilde. Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber hele tiden med musikk på dette kurset. Søndag ettermiddag har vi en liten vernissage, hvor hver enkelt presenterer sitt kunstverk.-Pris: 1900kr, som inkluderer alt av materiell, ( maling, pensler , staffeli, skisseblokk og et lerret til å ha med hjem på 50x50cm) kaffe&te, frukt og kjeks. ( middag hos Anni´s spiseri kommer i tillegg, men er selvsagt frivillig)
-Dere tar med egen matpakke til lunsj søndag.Kurset passer for kvinner & menn i alle aldre.
Du kan lese mer om kunsten og kursene mine på www.torillkrekke.noPÅMELDING til : torillkrekke@msn.com innen 9.2. Max 10 personer.
Lørdag 14-18
Søndag 12-16Velkommen til en kreativ vitamininnsprøyting!Tilbakemeldinger fra tidligere kurs: 

«Tenk å få være en del av dette,- å få lov til å trene den kreative nerven sammen med inspirerende Torill og ikke minst mange hyggelige nye bekjentskaper! Livet er herlig dere! Tusen takk, strax tilbake.»Ragnhild Bøø Gaarden.

«Inspirerende, morsomt og utfordrende kurs med herlige folk og en instruktør man bare kan drømme om. Torill- you are one of a kind<3 storkost meg-mere kurs, svært gjerne.» Trine Lise Key Grimsrud

«Kjære Torill!, Takk for et nydelig kurs! Dette har vært en herlig kreativ reise. Jeg har kjent på mestring, frustrasjon, glede og kreativitet. Summen av dette, sammen med en fantastisk gjeng! Det er bare å anbefale til andre. Så igjen, Tusen takk<3» Guri Risheim Bø