INSPIRASJONSKURS i FOTO & MALERI.

DSC_0156
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er det mulig å trene opp kreativiteten? Ja, til en viss grad  mener jeg.- Din kreative hjernehalvdel (høyre) er alltid tilstede, men noen ganger må den vekkes ut av ”dvalemodus”. Den kan sammenlignes med en muskel som må trenes ofte for å holdes vedlike.

Kurset passer godt som et friskt innslag i forbindelse med seminarer.(3-4timer) eller som et hovedkurs i kreativitet. (2 dager ) Kurset fokuserer på  å “tenke ut av boksen” Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skriveøvelser, kunst & fotoøvelser. Vi vil snakke svært lite teknikk men fokusere på å trene opp blikket og kreativiteten. Vi beveger oss gjennom gjennom forskjellige sinnstemninger som lykke, angst, frustrasjon mm. Kurset er en prosess, og egner seg både for private grupper og for bedrifter som  ønsker hjelp til å “tenke nytt”. Vi jobber både på individplan og i samspill. Dette gir gode individuelle vinklinger, samt danner grunnlaget for en felles ideplattform.

Jeg tilbyr 2 kreative  kurs:
1.Inspirasjonskurs i fotografi og
2.Inspirasjonskurs i maleri.

 Begge kursene fokuserer på å trene opp kreativiteten.

Optimalt med små grupper for individuell veiledning.

Ønsker dere kurs et spesielt sted,- ved havgapet, i fjellheimen eller andre pittoreske steder holder jeg kurs der dere ønsker. Jeg samarbeider med flere kokker og vinkelnere. Ta kontakt for pris og eventuelt skreddersøm.

Kurs holdes også på “Inspirasjonssenter for kreativ tenkning,” Krekke gård:

I andre etasje på Krekke gård, har vi laget  et unikt lokale  for nettopp inspirasjon og idejobbing. Her holdes kurs i henholdsvis foto, maleri og filmproduksjon.

Max 8 personer. Jeg har mitt atelier vegg i vegg med inspirasjonssenteret.

Inspirasjonssenteret:

20111217-DSC_0189

20120828-DSC_0181

 

https://www.facebook.com/pages/Inspirasjonssenter-for-kreativ-tenkning/136714706399242

Her er en 8 siders reportasje som magasinet “Feelgood of Norway” laget fra mitt inspirasjonskurs i foto og maleri i Syd-Frankrike April 2013. For nye inspirasjonskurs  i Provence, se: www.provencereiser.com . –Neste fotokurs er 2-5.11.2013

FG3.2013_Provence kopi

Trykk på pdf linken nedenfor, så får du opp hele reportasjen.

 

FG3.2013_Provence

 

 

Torill Sæther Krekke har en «Bachelor of Art», fra Arizona State University, USA , innen filmproduksjon og fotografi. I tillegg har hun gått 4 år i kunstlære hos Antonio Escobar i Madrid. Hun har hatt en rekke utstillinger i inn og utland, og jobber visuelt på flere plan både innen foto, film og billedkunst. Krekke har også 7 års erfaring fra reklamebransjen som filmprodusent for Oslos største byråer, og har produsert bortimot 300 reklamefilmer.  Hvorav flere har vunnet priser i Cannes. Krekke har  har holdt  kurs  for en rekke bedrifter og organisasjoner. Hun har også en Mastermodul i Organisasjonspsykologi fra BI innen samspill og ledelse.