Personlige bilder/Collager

Skal du i bryllup, konfirmasjon eller feire en rund dag? Hvis du ønsker å integrere et bilde eller flere av jubilanten i maleriet, kan jeg jobbe fram et bilde etter en brief fra deg. Se flere eksempler nederst på siden. Eller ønsker du et rent maleri som speiler noe av din personlighet. Gi meg innspill på hva du tenker og ikke minst hva slags musikk du hører på. Jeg starter den kreative prosessen sammen med deg. Se eksempelet under med Kristin.

"Dronning i eget liv"
Kristin ønsket et personlig maleri til sin 50 års dag. Jeg jobbet tett med henne i flere uker, og kom godt under huden på henne.- Det at Kristin er skuespiller og hadde hovedrollen som” Kristin” i Kristin Lavransdatter -spelet l i flere år, gjorde en vending i inspirasjonen min. Kristins rollefigur og den røde kjolen i hennes 50 års dag ga grunnlaget for 4 verk som ble Kristin Lavransdatter inspirert. Alle er solgt. 
Dette maleriet  er et personlig  bestillingsverk, “The Goddess” og henger på en hytte på Sjusjøen: 
50 års dag.
JUBILEUM
DÅP

Ta kontakt