Inspirasjonskurs i maleri- 4 timer.

Peer Gynt AS på inspirasjonskurs

I en god bedriftskultur er alle like viktige. De ansatte må føle at de betyr noe, og ha forståelse for at ” de drar lasset i samme retning”. Å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter, skaper engasjerte medarbeidere og en god bedriftskultur.  Dette er et kurs hvor jeg hjelper dere å trene opp høyre hjernehalvdel. Vi jobber med maleri som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Vi fordyper oss i den kreative prosessen via musikk, skrive og tegneøvelser. Dette er et “Boost” av et motivasjonskurs som lærer de ansatte å tenke nytt og ut av “boksen”.   Fokuset ligger på prosessen bak et kunstverk, og samhandling mellom de ansatte.

Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber hele tiden med musikk på dette kurset.  

Kurset avsluttes med en liten vernissage, hvor hver enkelt presenterer sitt kunstverk. Kurset er perfekt for bedrifter som trener på bygge opp sin bedriftskultur og identitet. Inntil 15 personer.

Blindtegning er gøy!

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:   «Tenk å få være en del av dette,- å få lov til å trene den kreative nerven sammen med inspirerende Torill og ikke minst mange hyggelige nye bekjentskaper! Livet er herlig dere! Tusen takk, strax tilbake.»Ragnhild Bøø Gaarden.

  «Inspirerende, morsomt og utfordrende kurs med herlige folk og en instruktør man bare kan drømme om. Torill- you are one of a kind<3 storkost meg-mere kurs, svært gjerne.» Trine Lise Key Grimsrud             

«Kjære Torill!, Takk for et nydelig kurs! Dette har vært en herlig kreativ reise. Jeg har kjent på mestring, frustrasjon, glede og kreativitet. Summen av dette, sammen med en fantastisk gjeng! Det er bare å anbefale til andre. Så igjen, Tusen takk<3» Guri Risheim Bø.

Jeg kan varmt anbefale kombinasjonen med Timbr og Torill Sæther Krekke. Der Siv evner å strekke oss mentalt i arbeidet med kulturen innad i Peer Gynt as, og Torill strekker oss godt utenfor komfortsonen kunstnerisk. Marit Lien. Adm Dir. Peer Gynt. ( Samarbeid med Coach, Siv Høye i Timbr.)