Helgekurs i maleri hos Studio Krekke.

Dette er et kurs hvor jeg hjelper deg å trene opp høyre hjernehalvdel. Vi jobber med maleri som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Vi fordyper oss i den kreative prosessen via musikk, skrive og tegneøvelser. Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber hele tiden med musikk på dette kurset.  

Dette er et “Boost” av et inspirasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og ut av “boksen”.   Fokuset ligger på prosessen bak et kunstverk, og hvordan du skal få mer ut av ditt kreative potensial.

Kurset avsluttes med en liten vernissage, hvor hver enkelt presenterer sitt kunstverk.

Dette er et kurs for deg som har lyst til å lære mer om maleri, ingen forkunnskaper nødvendige. Er du derimot litt øvet, kan dette være en kreativ vitaminbombe.

Lørdag fra 11-17 og Søndag fra 11-17.

Kurset koster 3200kr pr pers, og inkluderer alt av materiell.

(Staffeli,  lerret, maling, pensler, notatbok, skissepapir, kullstift) Te, kaffe og frukt.

Påmelding til torillkrekke@me.com

Har du behov for overnatting, samarbeider jeg med Mageli Camping ( 4 min.unna) De har flotte høystandard hytter.

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:   «Tenk å få være en del av dette,- å få lov til å trene den kreative nerven sammen med inspirerende Torill og ikke minst mange hyggelige nye bekjentskaper! Livet er herlig dere! Tusen takk, strax tilbake.»Ragnhild Bøø Gaarden.

  «Inspirerende, morsomt og utfordrende kurs med herlige folk og en instruktør man bare kan drømme om. Torill- you are one of a kind<3 storkost meg-mere kurs, svært gjerne.» Trine Lise Key Grimsrud             

«Kjære Torill!, Takk for et nydelig kurs! Dette har vært en herlig kreativ reise. Jeg har kjent på mestring, frustrasjon, glede og kreativitet. Summen av dette, sammen med en fantastisk gjeng! Det er bare å anbefale til andre. Så igjen, Tusen takk<3» Guri Risheim Bø.