Inspirasjonskurs i maleri- På @StudioKrekke

Inspirasjonskurs i maleri

Dette er et kurs hvor vi jobber med maleri som et redskap til å sette oss inn i kreative prosesser. Et inspirasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”.

Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et ønske om å male, trene opp kreativiteten og ha det gøy.   Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og tegneøvelser. Fokuset ligger på prosessen bak et kunstverk.

Du lærer å blande 60 farger utifra de 3 primærfargene, og ved endt kurs har du malt ditt eget bilde. Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber hele tiden med musikk på dette kurset.  

Kurset avsluttes med en liten vernissage, hvor hver enkelt presenterer sitt kunstverk. Kurset inkluderer alt av materiell, (maling, pensler, staffeli, skisseblokk og et lerret til å ha med hjem. +kaffe&te og kjeks.)

Pris: 2500kr Lørdag fra 12.00-17.00 Søndag fra 12.00 til 16.00 Max 8 personer. Velkommen til en kreativ vitamininnsprøyting!

Både private grupper og for bedrifter.

Ta kontakt hvis du ønsker å ta med deg kolleger eller venninnegjengen på kurs. Minimum 5 personer, max 10.

Du lærer å blande 60 farger utifra de 3 primærfargene.
Blindtegning er gøy!

Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:   «Tenk å få være en del av dette,- å få lov til å trene den kreative nerven sammen med inspirerende Torill og ikke minst mange hyggelige nye bekjentskaper! Livet er herlig dere! Tusen takk, strax tilbake.»Ragnhild Bøø Gaarden.

  «Inspirerende, morsomt og utfordrende kurs med herlige folk og en instruktør man bare kan drømme om. Torill- you are one of a kind<3 storkost meg-mere kurs, svært gjerne.» Trine Lise Key Grimsrud             

«Kjære Torill!, Takk for et nydelig kurs! Dette har vært en herlig kreativ reise. Jeg har kjent på mestring, frustrasjon, glede og kreativitet. Summen av dette, sammen med en fantastisk gjeng! Det er bare å anbefale til andre. Så igjen, Tusen takk<3» Guri Risheim Bø.