Bygg et team rundt et staffeli.

Den perfekte “teambuilding” aktiviteten.

Dette er en aktivitet på ca 4 timer. Deltagerne får boltre seg på et stort lerret.

Kurset brukes som kreativt påfyll og motivasjon. Deltagerne får enten et tema av meg, eller bedriften kommer med et eget tema de ønsker at de ansatte skal jobbe ut på lerretet. Deltagerne presenterer bildene sine på slutten av kurset, eventuelt som en liten vernissage før middag.

Kurset er perfekt for private grupper og for bedrifter som trener på bygge opp sin bedriftskultur og identitet. I en god bedriftskultur er alle like viktige. De ansatte må føle at de betyr noe, og ha forståelse for at ” de drar lasset i samme retning”. Å skape motivasjon, kraft og kultur i bedrifter, skaper engasjerte medarbeidere og en god bedriftskultur. 

Dette er et “Boost” av et motivasjonskurs som lærer deg å tenke nytt og ut av “boksen”.   Fokuset ligger på prosessen bak et kunstverk, og samhandling mellom de ansatte,

Hvis det er mer enn 15 personer, kan jeg dele inn i flere grupper, som kan konkurrere med hverandre, på flere lerreter.

Pris varierer med antall deltagere. Ta kontakt på torillkrekke@me.com .

Peer Gynt AS på malekurs

Blanding av farger

Kullstift skissing

Presentasjon av kunstverk

Vernissage med bobler i glasset.

Tilbakemelding: Jeg kan varmt anbefale kombinasjonen med Timbr og Torill Sæther Krekke. Der Siv evner å strekke oss mentalt i arbeidet med kulturen innad i Peer Gynt as, og Torill strekker oss godt utenfor komfortsonen kunstnerisk. Marit Lien. Adm Dir. Peer Gynt. ( Samarbeid med Coach, Siv Høye i Timbr.)