ART & Sip

Art & Sip er en morsom kunstnerisk, hvor du i en gruppe blir veiledet trinn for trinn i å lage ditt maleri. . Kurset egner seg både for private grupper og bedrifter. (Spesielt egnet som et friskt avbrekk i forbindelse med en strategisamling, ledersamling eller annet bedriftsarrangement) Ha det gøy med venner eller kolleger mens du trener opp din høyre hjernehalvdel. Jeg tilbyr deg en sosial og kunstnerisk opplevelse, med sikte på å få frem din mest kreative side mens du deler et glass, i godt selskap. Maleriet får du selvsagt med deg hjem. Jeg holder Art&Sip i mitt atelier , på Studiokrekke eller jeg kommer dit dere er. ( Spør om pris)

Pris kr. 895 per pers.

Dette Inkluderer alt maleutstyr + 1 glass valgfritt drikke (bobler/vin/alkoholfritt). Maleriet får du med deg hjem.
Varighet: 2 timer. Perfekt som et “frisk pust” under en konferanse, eller som en sosial aktivitet med vennegjengen.

Jeg holder også Art &Sip Digitalt. På bildene under har NHO et Digitalt kurs som en hyggelig fredagsaktivitet for de ansatte som satt på hjemmekontor over hele landet. (Pandemitid..) Kurset foregikk over Teams. Her er tilbakemelding, samt bilder.

Innovasjonsdriverne i NHO stiller ekstra kreative på jobb i morgen; vi avsluttet forrige uke med å utfordre høyre hjernehalvdel litt ekstra på digital ART ettermiddag med Torill Sæther Krekke Studio Krekke Jammen har vi ikke en “Percasso” I teamet også #viblandetfargeneselv Herlige timer “Kreativitet er den viktigste menneskelige ressursen av alle. Uten kreativitet ville det ikke bli noen fremgang, og vi ville for alltid gjenta de samme mønstrene.”– Edward de Bono