Inspirasjonskurs i fotografi 13+14 Juni. 2020. @StudioKrekke

Lær deg å ta gode bilder før sommerferien.

Dette er et inspirasjonskurs i fotografi  for deg som ønsker å trene opp blikket.  Du lærer deg å tenke nytt og gjerne ut av “boksen”.  Vi vil snakke svært lite teknikk, men fokusere på å  komponere gode bilder, og «se» motiver vi ellers hadde gått forbi. Vi fordyper oss i kreative prosesser via musikk, skrive og fotoøvelser.  Musikk er et kraftig virkemiddel og ofte en forløsende faktor når man uttrykker seg visuelt. Vi jobber tematisk, og det blir mange fotoøvelser utendørs. (Kle deg etter været)

Dere vil få ny inspirasjon og konstruktiv kritikk av bildene dere tar. Kurset avsluttes med en vernissage av deres beste bilder. Kurset egner seg godt for deg som liker å fotografere, men som har et ønske om å ta bedre bilder.  Det er også et passende kurs for deg som er litt mer øvet men som trenger  inspirasjon.  Den eneste forutsetningen for å delta er at du har et digitalt kamera,  og et ønske om å ta gode bilder.

Nytt kurs holdes på @StudioKrekke 28+29. mars 2020

Lørdag kl 12.00-17.00 og søndag 12.00-17.00 Fotokurset koster 2500kr. Maks 8 personer. Velkommen til noen skikkelig inspirasjonsdager med billedkunstner Torill Sæther Krekke

Påmelding til: torillkrekke@msn.com innen 1.3.2020

Velkommen til inspirasjonskurs med Torill Sæther Krekke